Loading

wait a moment

Drukke maand juni

De maand juni staat in  het teken van optredens die op maat gemaakt zijn.

Zo mocht ik verleden week optreden voor Martijn Doldersum die getroffen is door de ziekte ALS. Met behulp van zijn broer Henri en zijn kameraad Roelof van Benthem kon ik een stuk houden over het verleden van Martijn Doldersum. Het werd één van mijn allermooiste optredens ooit.

De dag ervoor trad ik op tijdens het netwerkborrel van De Compaen. In die week was Hoogeveen diverse keren in het nieuws geweest waar ik dankbaar gebruik van kon maken. Het stuk had ik gemaakt met als thema “Imago”, wat ook het thema was van de netwerksessie.

Zaterdag 14 juni trad ik op bij het 50 jarig bestaan van Vitesse ’63, waar ik uit vele anekdotes aangedragen door leden en eigen herinneringen kon putten. Twee stukken van ongeveer 20 minuten had ik gemaakt over het 50 jarig bestaan van Vitesse. Prachtig was het, dat na afloop veel bij me kwamen om te vertellen dat het echt zo was gegaan, of dat ze het niet meer konden herinneren dat zij degene waren die de anekdote compleet hadden gemaakt.

Volgende week treed ik 3 keer een kwartier op bij Heinrig Schnitzelbelevenis. Hoogeveen, Bartje en andere zaken komen aan de orde.

28 Juni sluit ik de maand af in Zwolle waar ik op mag treden voor een bedrijfsfeest van 300 man. Ook hier ga ik in de week ervoor een stuk maken wat gaat over hun bedrijf, hun bedrijfstak en de personen die daar werken. Kortom veel werk voor de boeg, maar wel het allermooiste om te doen.

 

De beide foto’s  zijn van mijn optreden bij Vitesse ’63 en zijn gemaakt door Paul Mentink.

IMG_1465IMG_1472

Ik heb er zin an.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *