Loading

wait a moment

Boek Tè Koop

Boek “Tè Koop” te koop voor €12,50

Vanaf half , eind januari te koop mijn eerste boek “Tè Koop”. Dit wordt uitgebracht in paperbackvorm. Klein , handig en gemakkelijk mee te nemen.

Het boek

Een boek vol verhalen die humoristisch beschreven zijn . Het is geen literair boek, maar een laagdrempelig boek waar de één het direct wil uitlezen en de ander elke dag, week een verhaal pakt. Herkenbaar en uit het leven gegrepen zijn deze verhalen en het boek telt maar liefst meer dan 100 pagina’s. Natuurlijk ook geweldig als cadeau te geven.

Recensies

Drie personen hebben de laatste tijd de inhoud van het boek kunnen beoordelen en hier zijn de recensies van hun:

“Tussen de regels door lees je wie de schrijver is. Geschreven met een knipoog, maar met een zekere kern van waarheid, kwetsbaarheid, herkenbaarheid en diepte. De humor is groots. Elke pagina bezorgt je een glimlach.”

Marianne van der Klocht ( cabaretière Boerenblond)

“Herkenbare situaties. Uit het leven gegrepen. Je blijft lezen. Wat in hem opkomt, vindt het papier. Koop Drost heeft met dit boekje zijn talenten als beginnend schrijver ten volle benut”.

Luuk Drost (voorzitter SC Genemuiden en begenadigd spreker)

Altijd al willen hebben: Koop Drost in boekvorm. Wat een genot om de gedachten van Koop in boekvorm te mogen lezen, want het is beter dan in het Drents aan te moeten horen van Koop zelf en als je hem zat bent leg je hem rustig effe aan de kant. Dat is, als ie naast je staat een stuk lastiger.
Wat vaak begint met een normale observatie eindigt in een kronkel met uitstapjes, zijwegen en parallel overdenkingen. Maar allemaal oh zo herkenbaar en voor een Drent verdomd grappig opgeschreven.
Ik kan mijn betoog dan ook alleen eindigen met een aanschafaanbeveling : Koop Drost!

Rob van Elst (tonprater, buutreedner, tekstschrijver en columnist)

Vanaf eind januari beschikbaar en nu voor €12,50 te bestellen bij mij via koopdrost@hotmail.com of via een persoonlijk bericht.

Actie Voorverkoop
Alle bestellingen in de voorverkoop binnen gemeente De Wolden , Meppel Hoogeveen en Coevorden worden gratis bezorgd.
En degene die een boek bestelt buiten deze de gemeentes bezorgkosten zijn €2,50 (totaal €15,00 incl. bezorging)