Loading

wait a moment

Koop Sloop, voetbalhumor


Voetbalconference of een buutavond voor uw vereniging.

Heeft u dit jaar met uw vereniging een jubileum te vieren, of moet u een vrijwilligersavond of zomaar een gezellige avond organiseren , dan heb ik voor u een oplossing.

Na meer dan 35 jaar gevoetbald te hebben, treed ik de laatste jaren als conferencier, tonprater/buutreedner op. Door mijn jarenlange voetbalervaring heb ik een mooi conference kunnen maken over voetbal met al haar facetten. Vrijwilligers, kunstgras, trainers,de derde helft , hoe het vroeger was, dat alles komt aan de orde. Echter het belangrijkste is dat ik speciaal voor uw vereniging het stuk op maat maak. Voor voetballers , maar ook voor de aanhang allemaal zeer herkenbaar.

Mag ik mij even voorstellen, ik ben koop Drost en ik treed op als Koop Sloop. Klein voorbeeldje van de humor die ik heb: We voetbalden altijd met een bal uit de jaren 70, zo’n leren bal. Toen werden er geen wedstrijden afgelast door de regen, nee die bal, die zoog al ’t water wel op.

De afspraken maak ik altijd rechtstreeks met de vereniging waardoor ik de prijs laag kan houden. Afgelopen jaren gingen veel verenigingen u al voor, echter ik zou het ook graag een keer bij uw vereniging een conference willen doen.

Onder andere de hamstrings, de kuitspieren zijn bij de meesten goed getraind, echter het is de vraag of de kaakspieren het op deze avond niet begeven.

Gruwelijks lachen en genieten en hierdoor zorgen voor een gezellige avond dat is mijn doel.

Heeft u vragen , schroom dan niet om te bellen of te mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *