Loading

wait a moment

De broer van de burgemeester op uw feest

Iets speciaals willen organiseren voor uw feest, nodig dan de broer van de burgemeester uit. De één  noemt het een buut de ander een roast, maar het wordt iets om niet te vergeten.

Over u zelf of over de aanwezigen, of jubilarissen, de broer maakt er een moment van om nooit te vergeten. Zo scherp als u het aangeeft, en één ding is zeker, niemand in de zaal is er op dat moment met zijn gedachten er niet bij.

En het mooie is hij is de broer van elke burgemeester in Nederland. Hilarisch en ongelofelijk lachen, al was tot nog toe in Bant op elf oktober  het meest bijzondere. De burgemeester trad op negen oktober af, en twee dagen later trad zijn broer op.

Bel/app (0640199304) of mail (koopdrost@hotmail.com) me en ik maak er een onvergetelijke dag van.

Groeten de broer van de burgemeester.