Loading

wait a moment

Drukke periode is aangebroken met hele mooie optredens voor de boeg.


Met nog dik een maand voor het carnaval aan, is de drukste periode van het jaar aangebroken. Tonpraten, buutreednen en hier een daar een conference op maat, dat staat me de komende tijd te wachten.

Veel, veel optredens in Nederland de komende maand, met als bijzonderheid wel dat ik op 9 februari 6 keer de ton in kan in Drenthe. Zwartemeer, Hoogevene en Beilen zijn de plaatsen die ik die dag aan doe. Van Zwartemeer tot Susteren, 30 km vanaf Maastricht, van Beilen tot aan Brecht (België)  en vele andere plaatsen mag ik 1 van mijn 5 buuts doen.

Maar nog blijer is dat ook tijdens en na het carnaval het gewoon door gaat. 22 Maart hebben ze me bv gevraagd voor de Zuid Nederlandse Buutkampioenschappen. Daar ben ik trots op, staan tussen de 8 beste buutreedners van Nederland. Ik doe dan mijn buut over de jaren 70, waar ik drie jaar aan gesleuteld heb en inmiddels meer dan 100 keer gebracht heb.

Of in mei waar ik op mag treden voor een bekende voetballer, die zijn jubileum wordt gevierd.

16 Maart waar we voor de tweede keer gaan tonpraten in Genemuiden, het dorp waar mijn broer Luuk woont, die die avond presenteert.

Voetbalverenigingen, carnavalsverenigingen, ouderenverenigingen overal mag ik tegenwoordig optreden. Een uit de hand gelopen hobby , maar wel de mooiste hobby.