Loading

wait a moment

Lachend de kantine in!

Al jaren lang treed ik op bij voetbalverenigingen, de ene keer bij een vrijwilligersavond, de andere keer bij een businessavond, een jubileumfeest of zomaar. En omdat ik mijn hele leven heb gevoetbald en van alles heb meegemaakt, voel ik mij , maar ook het publiek zich thuis op zo’n avond.

Met anekdotes over de scheidsrechter, de verzorger, de keeper en trainers weet ik als geen ander het publiek in de kantine te vermaken.

De laatste tijd ben ik ook wel eens geweest bij zo’n avond waar een bekende voetballer , verslaggever of trainer is uitgenodigd. Eén ding is dan zeker, ze kosten geld, veel geld, en niet altijd krijg je waar voor het geld. Tekst kwijt, de clou niet vertellen of simpel filmpjes draaien over jouw verleden, daarmee houd je het publiek niet altijd wakker.

En dat weet ik te voorkomen met mijn jarenlange ervaring. Na zaal na zaal te zijn afgegaan voor het carnaval als buutreedner/tonprater, al meer dan 25 jaar de microfoon in handen bij bruiloften, heb ik inmiddels een mooi repertoire opgebouwd en dat voor veel minder geld.

Voetbal komt op de eerste plaats, maar na een avond onmundig hard en veel lachen , weet je zeker dat je de volgende dag voor elkaar weer een stapje harder doet.

Dus boek Koop Sloop en het komt altijd goed.